Termeni si conditii

Brandul "D'Art by Andreea Preda" apartine in exclusivitate PREDA A I.I.-CUI:34562070-F11/345/2016

Toate creatiile vestimentare sunt realizate in atelierul D'Art pe baza de comanda, in functie de dimensiunile transmise de clienta conform indicatiilor pentru plasarea comenzilor.

LIVRAREA:

  • 20 lei  Fan Courier\Urgent Cargus
  • 0 lei Colet Postal

PLATA:

---Incepand cu 23 August 2016,comenzile vor fi executate si livrate in termen de 3-7 zile lucratoare din momentul achitarii contravalorii produselor. Aceasta masura este necesara datorita practicii unor cliente care comanda si nu ridica coletele sau anuleaza comanda in ziua expedierii, dupa ce articolele au fost deja realizate. Produsele fiind facute pe comanda inseamna timp si bani irositi pentru realizarea unor articole care vor ramane pe stoc. 

  • Datele personale transmise odata cu comanda vor fi folosite strict pentru emiterea facturilor si livrarea produselor. Acestea nu vor fi stocate sau prelucrate in niciun alt scop exceptand comunicarea intre parti.

RETURNARE:

Conform O.U.G. 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Produsele fiind realizate pe comanda POT FI RETURNATE doar in cazul constatarii unei neconformitati, defect, greseala de executie, articol gresit. Returul se face in maxim 3 zile de la receptia coletului, prin trimitere postala. Returnarea contravalorii produsului/elor se face numai prin transfer bancar in contul indicat de Clienta in format IBAN. Nu se fac returnari in numerar.

NU SE RETURNEAZA articolele in cazul in care clienta a furnizat dimensiuni gresite/masurare eronata. Produsele realizandu-se pe dimensiunile furnizate de catre clienta. Fiecare articol in parte este verificat si masurat inainte de expediere pentru a se asigura incadrarea in dimensiunile primite ca reper.

In cazul in care se furnizeaza de catre clienta doar masura standard, nu se garanteaza potrivirea articolului/lelor si nu se accepta returul pentru nepotrivire masura.

  • Imi rezerv dreptul de a selecta clientela si de a refuza o comanda atunci cand imi pot fi aduse prejudicii de ordin financiar sau moral.

Plasarea unei comenzi si refuzul nejustificat de a ridica comanda constituie infractiune conform articolului 215 din Codul Penal, iar vânzătorul îsi rezervă dreptul de a actiona în instantă cumpărătorul până la recuperarea prejudiciului creat. 

Contact:

Andreea Preda (designer&owner@D'Art)
email: and.preda@yahoo.com        facebook:https://www.facebook.com/andreea.preda.design/

IMPORTANT: Persoanele care au efectuat comenzi si nu le-au ridicat, din motive neintemeiate, pierd dreptul de a plasa o noua comanda!

ANPC: https://www.anpc.gov.ro/